Zoek in alle menu's op bijv. ingrediënten:

ALLE MENU'S

DECEMBER 2018Filet American van kalf met knolselderij, schorseneer en jus van piccalillyCoquille met mousseline van aardpeer, aardappel en krokante gevogeltehuidGemarineerde octopus met misocreme en komkommerFazant met gerookte knolselderij, zuurkool en kastanjeSpekkoek, crème brulee van kastanje, kaviaar van limoen en druif en huisgemaakte advocaat

NOVEMBER 2018Kerstmenu van Barry Hamstra van Tollius Restaurant en CateringHandgesneden tartaar van tonijn met krokante oester, sesamdressing, romenesco en wasabiLangoustine in kataifi deeg gefrituurd met groene currycreme, Thaise dressing en krokante groenteVeluws ree met “rendang van bietjes”, kaffir en knolselderijPannacotta van grapefruit, passievrucht cocos, pinda, armagnac en mint

OKTOBER 2018Roomkaas met pruimenpuree, krokante ham en Westmalle Trappist DubbelSchelvis met rauwe ham en groene curryjusWarme salade met couquille, gegrilde romanaise, stroopje van mout en sabayon van hop en GewürtztraminerStoof van varkenswangetjes in abdijbier met knolselderij en saus van flespompoenFrambozen poffertjes met frambozenboter en crème fraiche ijs

SEPTEMBER 2018Mosselen in tempuraSnoekbaars op cederhoutKokossoep met gefileerde rogvleugel, venusschelpen en spaghetti van ansjovisRilette van kalkoen met mosterd, gerookte aardpeer in hooi gegaard en warme espuma met amandelenKrokante suikerbol, kiwi espuma, gegrilde kiwi, kokosmakron en kulfi

JUNI 2018Zwezerik met coquillesTwee bereidingen van langoustine met zwarte quinoa en artisjokZeeduivel met een jus van wortel en citrus, paccheri en sot-l’y-laisseTompouce van cantuccini met gemarineerde sinaasappel, Grand Marnier-sinaasappel sorbet en gekonfijte sinaasappelschil

APRIL 2018Aardappeltaartje met asperge, hollandaise en crumble van lamSpringrolls met gerookte rib-eye, edamame en fijne groentenOp Eucalyptus gegaarde lamsfilet met voorjaarsgroentenGefrituurd ijs

MAART 2018Platbrood, gazpacho met tapas en aioli (uit boek Morito)Polderhoen en pulpo met warme gelei van saffraan bouillon en schuim van Parmezaanse kaasIberico met anijsdoperwtjes en aardappel soufflé met chorizoCrema catalan, hazelnootijs, gekaramilliseerde peer, chocolademouse 43 en oreo crumble

FEBRUARI 2018Zeeduivel met biet en wortel en hollandaise saus
Eendenborst, vlierbessen en structuren van ui
Procureur in een jasje van hooi en zoutdeeg, biersaus, rode kool, geroosterde sjalotje en aardpeercompôte
Zuringijs met komkommer/zuring granulaat en gekarameliseerd karnemelktaartje

JANUARI 2018Soepje van zuurkool en toastjes met makreel, laurierolie en appelHeilbot met tijgergarnaal, garnalensaus, aardappelspuma en zalmkrokantSucadeworstje van de BBQ met een crème van mosterd/droge worst, boerenkool-moelleux en gekonfijte Winterbok-uiMandarijn uit de oven met VOC-kruiden, anijscrumble, appelflan en marscarponecrème

DECEMBER 2017Oefs à la d'Orleans met sauce Béchamel en sauce Tomate van EscoffierRavioli van kabeljauw met doperwten/gembermousse, spinaziegelei, basiliciumolie en beurre blancRouleau varkenshaasje in amandel-aardappelcrumble, gerookte kruidenpuree met groene olijf en veloute rougeAppeldessert met marshmallow en orgeade-ijs en kaneelsabayon

NOVEMBER 2017door Pim Spek van Restaurant De Melodie te SoestMakreeltartaar met avocado en koffiemayonaiseBostuinsoep met champignon en Bailey’sKoffertje van houtduifMoulleux van frisse hangop

OKTOBER 2017Paddenstoelen cappelletti met groene kruidensaus, gepocheerde en gegrilde kalfstournedosBlini’s met gerookte kabeljauw, zuurkool en zure roomBoereneend met Oloroso sherry, szechuanpeper en hazelnootRisogalo met gezouten karamel, kourabithies en schotsje van Haagsche Hopjes

SEPTEMBER 2017Bietenkubiek met walnotenpesto en rozemarijnschuim (amuse)Gevogelte-crèmesoep met sneeuweieren en waterkersDrie bereidingen van makreel met een citroen/tijmdressing en gerookte tomaatOssenhaas in zoutkorst met pomme Dauphine, rode wijn eendenleverjus en haricots vertsKersensoep met karamel/balsamico-ijs

MEI 2017Gepocheerde tarbot met asperges, kaviaar en zilte plantjesTonijn, fregola, venkel en rode paprikaOerhammetje in honingtijmsaus met aspergemacarons, witte asperges, hollandaise en kaviaar van eigeelArlette met terrine van geperste appel

APRIL 2017Kreeften Chipolata’sAvocadomousse ‘bombe’ met half gedroogde tomaatjes, tijgergarnalen, mango en limoencressRode mul met schaaldieren, beurre blanc, gekonfijte aubergine en gamba met mergelchampignonsChocolade met chiboust, bosbessen, kumquat, kamille-sinaasappel

MAART 2017Aardappelbeschuit met bieslookcrème, paling en kaviaarGebakken wilde gamba’s met risotto van lavas en citroentijmGebakken zwezerik met taartje van champignons, Jonagold en eendenlever, heldere jus van ponzuRauwe snijboontjes met sorbet van zuring, amandelcrème en basilicum

FEBRUARI 2017Coquilles met kaddaif en getruffeerde yuzu-saus (Nobu)
Gemarineerde tonijn op uien vlaaitje
Anjouduif met structuren van groene appel, amandel, parelgort en gepofte wilde rijst
Baklava met karnemelksorbet

JANUARI 2017(Vegetarisch)Vegetarische oesterTorentje van rode en gele biet met rozemarijn/tijmsabayonFilotaartje van kastanje, spinazie en champignonsGeconfijte clementine-hazelnoot taartje

DECEMBER 2016Gepocheerde oester met bosui, rode peper, koriander en zwarte bonensaus +
Oester met Hollandaisse saus en gedroogde dragon
Krab met mayonaise, sinaasappel, grapefruit, citroen en sesamkletskoppenGebakken scholfilet met shiitake, kokos, gamba en kerrieGebraden Hollandse hazenrug met hete bliksem, hazelnoot spatzle, paddenstoelen en saus poivradeCocktail van Irish coffee en vanille + Soufflé van kwark en bananenroomijs

NOVEMBER 2016Sousvide gegaarde inktvislinten, courgette couscous ringetjes en gerookte kerstomaatRouleau van Konijn met pastinaaksouffléConfit van eend met marmelade van mandarijn, geglaceerde spruitjes, kastanje crumble en gepofte wilde rijstAdvocatenpudding en appelstrudel en muntsaus

OKTOBER 2016Balletjes van snoekbaars in heldere spicy bouillon met Nigella NaanGepocheerde parelhoen met eendenlever en morillessaus (Jeroen Verhoeven)Gerookte trompetten-worst, rucola stamppot en tijmjus (Michiel van Berge)Ananasmikado met mayonaise van limoen, olijfolie extra vierge, acaciahoning en Citroengras/gemberijs

SEPTEMBER 2016Menu gebaseerd op het chefs examen van Yvonne Nouwens-MiddelbosQueue de boeuf ravioli met dubbel getrokken consomé op Oosterse wijzeZacht gestoomde tongrolletjes met spinazie, geglaceerde groene asperges, tomate concassé, Hollande garnaaltjes en een Hollandaise met citroen en bieslookAnjouduif op 2 manieren met fondantaardappel, lauwwarme lentesalade, geglaceerde druiven en rode portsausVanilleparfait met passievruchtgelei, chocotaartje van zanddeeg, mini passievruchtmerenques en mango-chili gel

MEI 2016Witte asperge, nestje van loempia velletjes, zwarte risotto, zalmlamellen, beure blancGepocheerd ei met broccoli in tonicgelei met gerookte tomaatOctopus, avocado, gegrilde gamba’s op een bedje van saffraanrijst en groentesausTerrine van Nederlandse kazen en appelstroop

APRIL 2016Lenterolletjes met avocado en meloen (Guy Martin)Coquille met gedroogde parmaham, luchtige saus van basmatirijst en groen lente-accentZuiglam uit het Geuldal, voorjaarsgroentjes en eigen jusKoude rabarbersoep met fromage blanc mousse en kardemom kletskop

MAART 2016Garnalenkroketten rouilleKokossoep met Venusschelpen en KrabravioliStaartstuk Yakitori van de grill (Sidney Schutte, Librije’s Zusje)Oosters eiland (Christophe Felder)

FEBRUARI 2016Merus de crab royale, avocat et agrumes en aigre-doux, mayonnaise à la vanille (Le Nouveau Chef)Cavolo nero met krokant buikspek en zuurkoolschuimMarbré van gerookte ganzenborst, ganzenpaté en ganzenlever met rode uienmarmelade en pommes de terre soufflésProfiteroles royale

JANUARI 2016amuse: Japanse aardappelsaladeParmezaan Taco gevuld met kippendijRauwgebakken mosselen in chorizo-olie (Dennis Liem)Licht gebrande Zeetong ‘Meunière’ met gremolata van eekhoorntjesbrood (Bart Gils, het Keizershof)Appel-tartare met kaneelroomijs (Kaatje bij de Sluis)DECEMBER 2015Zeeduiveltournedos met ansjovis en verjus (Dominique Toulousy)Tarbot en mosselen met saus van mossel, yoghurt en komkommer (Erik Hermans)Eend met vijg en dragon (Jean Fleury)Vier kaassoorten op een rij met gemarineerde abrikozen (Frisholt)Amandelpudding met pistacheroom (José Maréchal)Italiaanse citroenmeringue met frambozen (José Maréchal)

NOVEMBER 2015Menu van Richard van Oostenbruggen, chef-kok van restaurant “Bord’eau” in Hotel de l’Europe, AmsterdamAmuse: Oester met champagneNoordzeetong met eendenlever, zilte vélouté en duxellesReerugfilet op houtskool, crème van olijf en aardbeiBallon van chocolade

OKTOBER 2015Macadamiacrème met knolselderij en topinamboerRode mul met variaties van flespompoenHazenrug met rode biet en selderijsoufflé Clos St. DenisKastanjechampignonsorbet met pistache spongecake en gesponnen chocolade

SEPTEMBER 2015Carpaccio van koolrabi en bietjes met gorgonzola (amuse)Piramide van aubergine op vissermanier (Freddy Van Decasserie)Gevogelte-crèmesoep met sneeuweieren en waterkersParelhoen in het hooiLychee mousse met mango-gelei en zwarte bessensorbet (Brigade van Frisholt, Denemarken)

MEI 2015Amuse: Groene asperges met Parmezaanse schuim (Anne Cazor & Marion Guillmard)Voorgerecht: Gegrilde tarbot met asperges en verse morilles (Henk Savelberg)Tompouce van aspergemousse, ham, anchovar, aspergesalade en koude aspergesoepIn rozemarijn gerookte Capretto (geit) in honing muntmarinade, sumak tempura asperges en risotto met lente paddenstoelHemelse Idylle: Brioche, romige vanillemelk en compote van verse rode vruchten  (Christophe Felder)

APRIL 2015Getikt eitje (Claartje Lindhout)Licht gerookte carpaccio in een mandje van aardappel met eidooier, veldsla en een portsaus (Kees Faas)Lamsrack met kruidenkorstje geserveerd met puree van aardappel, pastinaak en paarse winterpeen, geglaceerde witlof met krokantje van tempura lamsham (vrij naar Gordon Ramsey)• Chocolade Paasei met advocaat, Cruesli, rumsultana en vanille ijs (Frank van Biemen)

MAART 2015Gestoomde filets van zeebaars in een groen jasje (Michel Roux)Tomaten–aubergineterrine met pizzasoes gevuld met walnoten en geitenkaas (Nadia Santini)Snijbonen met op de huid gebakken kabeljauw, groente-tomatenvinaigrette en moscardini (Pascal Jalhay)Honing-mokkamousse en florentines (James Martin)

FEBRUARI 2015De keuken van Sri Lanka, gebaseerd op een recente reisimpressie van Frank van BiemenCurrypoederMas Paan (gevuld broodje)Devilled PrawnsLampriesBaked Watalappan en Passionfruit slice

JANUARI 2015Amuse: Haring met aardappelmosterdsalade, appel en zilveruitjesgranitéCoquilles met appel en bloedworstcrumble (José Maréchal)Duet van Gyoza; vega en varken/garnaalArrosto di vitello al latta – Kalfsgebraad in melk op spinazie met aardappel/artisjokkroket (Antonio Carluccio)Tiramisu met zoethoutijs (Giorgio Locatelli)

DECEMBER 2014Amuse van rode paprikamousse met komijngeitenkaas (Roger Puk)Lichtgerookte scholfilet met gepocheerde Zeeuwse oesters, kaviaar, bloemkool en kaviaar (Marc van Gulick)Kwartel onder een steen met Aziatische gremolataWilde eendenborst, rilette van eend, bleekselderij en knolraapbatonsGeitenkaassoufflé met frambozen vergezeld van een torentje met kletskop, frambozen en dunne room

NOVEMBER 2014Amuse: Ganzenravioli met rozemarijnjus (Giorgio Locatelli)Tartaar van gamba’s met drie structuren van komkommer (Sergio Herman)Pastinaaksoep met gerookte palingHazenrugfilet met rode kool en aardappelgratin en wildsausChocolade Moelleux Mandarine Napoléon

OKTOBER 2014Gerookte beenham met gelei van paprikacoulis, polentafrites, courgettechips en romige parmezaanschuim.Tompouce van zalm, kip en wilde spinazie, in beurre blanc met dauphine broodje en tomatenchutneySlow gegaarde kalfssukade met zuurkoolquenelle, eekhoorntjesbrood met munt en knoflook en pancetta-schuimWitte chocolade Panna Cotta op crumble met nectarine

SEPTEMBER 2014Coquilles met avocado, passievruchten-saus en karnemelkschuimMosselen, Noordzee-krab met mosselchips, knoflookcrème, sjalotten en lamsorenZeeduivel met rivierkreeftensaus, lasagna van groenten met bechamelsausGestoofde peer met buffelkaascake en blauwe kaasijs

JUNI 2014Menu van Björn Kappert, chef-kok/eigenaar restaurant “Bleu”, Vaartweg 7 in HilversumCannelloni van soja gevuld met tartaar van tonijn, crème van avocado en kokos gegarneerd met Indische kersCrème brûlée van doperwten, zacht gegaard buikspek, schuim van rookworst en crumble van spek en roggeReebout in kruidenkorst met krokante asperge, zoete aardappel en een saus van eendenleverPanna cotta van appel, gel van appel, gedroogd appeleiwit en appelsorbet

MEI 2014Gefrituurde pijlinktvis met tomaat en basilicum en romige vissausCajun GumboGezouten kabeljauw met polenta, spinazie en basilicumZoete polenta met taleggio en rozijnen

APRIL 2014Tempura van kuruma-garnalen met pittige romige saus (Nobu)Gekonfijte makreel met vongole en gerookte knoflookschuim met citroenmelisseMeiknolletje gevuld met gemengde notengehakt, lamsrack met tijm en honing, een groene en een witte asperge met venkel hollandaiseGepofte pruimen met honing-yoghurtsaus en laurier-anglaise crème (John Campbell)

FEBRUARI 2014Ravioli van zeewolf met een mousse van avocado en beurre Blanc met basilicum(Sander van Dam, restaurant Visaandeschelde, Amsterdam)Curry cappuccino (restaurant De Kempers Roef Kudelstaart)Hoen en croûte met farce van kippenlever, in komkommer gerolde broccoli (Heime Stoffels, Quinto Amsterdam)3 Structuren van appel met gorgonzola dolce (Armijn van Nierop, Hostellerie Vangaelen, Heeze)

JANUARI 2014Zeeuwse Oesters met gelei van La Trappe Dubbel en kaviaarroomSteak Tartare van weidekalf met lauwwarme gelei van Westmalle, geroosterde langoustine en trappistenmayoBoerderijkonijn met gekarameliseerde aardappelen à la WestmalleChocoladetaartje met mascarpone en Westmalle hazelnootmousse vanille saus

DECEMBER 2013Drooggebakken coquilles, mousseline van wortelpeterselie, krokante gevogeltehuid, truffel(Wilco Berends “De Nederlanden” Vreeland)Bretonse sardine met tomaten-aardbeien bouillon (Richard van Oostenbrugge: Bord’eau Amsterdam)Snijbietstengel met snijbietrolletjes gevuld met huisgemaakte worst, crème van Lobberiche peen, puree van truffelaardappel en duo van wild en tam zwijn (Tom Kampes Landgoed Groenendaal Heemstede)Limoen/sereh soufflé vergezeld van een duo van kokos (Machtelt de Vries en Marina Goudsblom)

NOVEMBER 2013Amuse: Bageltje met eendenleverpaté en peperpeertjesSoupe élysée (Paul Bocuse)L’escalope de saumon à l’oseille zalm met zuring (Jean et Pierre Troisgros)Ree, bloemkool op verschillende wijze, bramen en eringui (Eric Swaghoven)Zoete tomatensoep met balsamicogelei en basilicumsorbet op een gezouten sable

OKTOBER 2013Thais menu van Danny en Mem van restaurant ‘Roeng Reang’, Langestraat 99 in HilversumThod man pla (Viskoekjes)Kai hoh baitoy (Kip in pandangblad)Tom kha kai (kippensoep met champignons)Pla lad prik (vis in pikante rode curry)Rundvlees Roeng Reang (biefstuk in groentensaus)Kokos sago puddinkje met limoensiroop en gepofte chocoladerijst

SEPTEMBER 2013Amuse: Ganzenbitterbal met bier-tijmmosterdBietenkubiek met walnotenpesto en rozemarijnschuimRokende Escabèche van sardines met artisjokkenhartenmousseGanzenborst in kruidenkorst met citrusjus, najaarsfruitsalade torentje en gemarineerde vijgen in balsamicoazijnClafoutis van perenconfituur naar een recept van peren uit de abdij van Timadeuc met vanille en esdoornsiroop

JUNI 2013Italiaans menu van Stefano CavalliniAntipasti: Aubergine parmigiano e krabbe e porro e rosmarino(rolletje van aubergine met Parmezaanse kaas en krab met prei en rozemarijn)Primo: Ravioli di cappesante, salsa basilica (ravioli met coquilles en basilicumsaus)Secondo: Vitello tonato (kalfshaas in een saus van tonijn en mayonaise)Secondo piatto: Piccione in slasa di ciliege e Amarone, spinaci saltati(Duif met spinazie en saus van rode kersen en amarone)Dolce: Mousse di limone, sciroppo al timo (citroenmousse met tijmsiroop)

MEI 2013Sandwich van tonijn en langoustines met chaud-froid van gepocheerde oesters en asperges (Cees Helder)Venusschelpen in witte wijn, tomatencompote en knoflook (Delicious)Boeuf à la ficelle en groentesaus (Julius Jaspers) met een groenteterrine (Cees Helder)Lasagna van tiramisu-mousse en aardbeien met Tia Maria saus

APRIL 2013Menu van Moshine Korich, chefkok-eigenaar van restaurant “Aagje Deken” in de MiddenbeemsterAmuse: Gazpacho met schuim van gegrilleerd paprika. Gebakken sardientjes met PerssilladeEntrees: Duo van gerookt wild zalm en makreel met Inktvis mayonaise, wasabi mayonaise, gelei van zoetzuur komkommer en in aigre doux gelegde komkommer en radijsTussengerecht: Linzensoep met râs al hânout, gezouten citroen, arganolie, emulsie van eendenleveren Escargots à la BourgignonneHoofdgerecht: Schotse lamscarrés, jus van mosterd en honing, Chateau aardappel, gel van biet en van doperwten, structuur van bietNagerecht: Crème brulee van chocolade met een sorbet van passievrucht, cremeux van kokos

MAART 2013Piepkuiken in puree-ringetje met kerriesausZoete pesto salade met carpaccio van licht gerookte zwaardvisGepocheerde kalfshaas met paddenstoelensaus en gefrituurde griesmeelgnocchiBloedsinaasappelsalade met verse Kiwigold, viooltjesgelei en yoghurtschuim

FEBRUARI 2013Drie bereidingen van OestersCider crèmesoepBoeuf Bourguignon met aardappelmandje, puree en groenteDrie variaties crème brulee

JANUARI 2013Bonbon van gerookte zalm met remoulade van knolselderijBisque van KrabGroenten Tajine met berberepasta ingelegde citroen, durum en cressen saladeMerengue mandje met Limoncello ijs en granaatappelgelei

DECEMBER 2012Twee amuses:- Salade Caprese vermomd als aardbei- Zalm met appel en wakame in rijstpapierInktvisrisotto met krokant gebakken doradeKalfszwezerik met salade van haricots verts en appel en truffelvinaigretteMariage van haas en duinkonijn met basilicum, paddenstoelen en gebakken roseval aardappel met tijm en rozemarijn en wildsausPindarotsjes parfait

NOVEMBER 2012Salade van granaatappel en fazantPeer, tataki van tonijn,parmaham en kaviaar van meloenGebraden wildzwijnfilet met pastinaakmousseline en zuurkoolloempia met laurierjusMet Nogamousse gevuld hoorntje Braam en gesponnen karamel

OKTOBER 2012Black-box koken met ingrediënten van deze gerechtenRavioli met kreeft en citroengrasvelouté (Gordon Ramsey)Snert met kabeljauw (Luc Kusters)Hertenbiefstuk met dadelkorst (Charlie Trotter)Peren tatin met Gorgonzola-ijs (Gordon Ramsey)

SEPTEMBER 2012Fectuccine met tomaat, peterselie en bottargaSoep van groene asperges met gerookte palingLamsschenkel met groentegarnituurSorbet van braam en biet met gepocheerde perzik en lauwwarm schuim van witte chocolade

JUNI 2012Turks fruit van peer (of meloen) met tempura van serranohamRolmops van beekforel met frisse salade van lente-ui, peultjes en radijsOp de huid gebakken eendenborst met siroopje van kummel en bietensap, geserveerd met gnocchi en pastinaakSouffle van mandarijntjes met syllabub van Grand Marnier

MEI 2012Asperges en scheermesjes met mossel en een champagne sabayonCourgette torentje met doperwtencremeRotolo De CrespelleDuif en DruifRicotta souffle met basilicumzabaglione

APRIL 2012Pompoensoufflé met wit- en roodlofOp twee wijze bereide, in citroen gemarineerde kabeljauw op een bedje van in beurre-blanc gesmoorde prei met sabayon van zoute en gerookte haring en een salade van peultjes en citrus.Lamsrack in een kruidenjasje met lasagne van gegrilde groenten en stroaardappeltjesStudie van eiwit, eierdooier en agar agar

MAART 2012Peterselietaartje met champignons in roomsaus (bewerkt naar een recept van Cas Spijkers)Zachte wortel-kerriesoep met gekonfijte kabeljauw (Paul Fagel)Lamsrug in filodeeg met voorjaarsgroenten en witte bonenpuree (Cees Helder)Appel-pruimentimbaaltje met citroensiroop, appelsorbet en gesuikerd amandelschaafsel (bewerking Kees Faas)

FEBRUARI 2012Gerookte Sint Jacobsschelpen met citroen-zeezout en hangop van Chinese krabMosselen met crème van groene kool taartje van wortel ui en prei met schuim van karnemelk en mierikswortelGelakte eendenborst geregen aan een zoethout spiesje met knoflook wentelteef, ridderzwam en gevogeltejusGlaasje met Tapioca parels Ananas in Limoengelei met streuselgarnering en kokosnootschuim

JANUARI 2012Twee bereidingswijzen van bloemkool met tarbot, gerookte zalm en peterselie (Paul van de Bunt)Zeeduivel & inktvis; gele curry/Japanse gember/zwarte rijst (Paul van de Bunt)Sliptongsandwich met champignons en zuurkool (Ron Blaauw)Taartje van Fourme d’Ambert en peer (Ron Blaauw)

DECEMBER 2011KerstmenuAmuse: timbaaltje van tomaten, garnalen en citroenmelissemayonaiseKreeft met getruffeerde mousse van knolselderij en truffelboterGepeperde hertenkoteletten met gesauteerde witlofWarme geitenkaas met gebakken appelsHoorntjes gevuld met bavarois van witte chocolade, citroenijs, citrusvruchten en een sausje van limoenlikeur

NOVEMBER 2011Drie bereidingen van makreel met een citroen-/tijmdressing en gerookte tomaatMais-roomsoep met gerookte palingLicht gerookte en daarna gestoomde zeebaars met gebraiseerde venkel en gebakken inktvisGecaramelliseerde ananas met een kroketje van chocolade en kerrie-ijs

OKTOBER 2011'Paupiette' van gemarineerde tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaiseOp de graat gebakken scholfilet met een millefeuille van Zeeuwse wilde oestersEend met uienpuree, appel en calvadossausKastanjesoufflé met walnoten en wit mokka-ijs

SEPTEMBER 2011Salade van kreeft met groene appelsZeeduivel met romige kerriemosselenReebout met cantharellen en een kruidengnocchiKersensoep met karamel/balsamico-ijs

MEI 2011Konijnenpaté met paddenstoelen en Hertog Jan WinterbierGevulde Courgette met zalmfilet en Lamme Goedzak.Salade van zeebaarsfilet, venkel, tuinbonen en Hoegaarden witbier (kemphaan blond).Gemarineerde Lamsrack , Asperges in Lamsham met een Sabayon van Leffe Blond, Champignons in bierbeslag met remouladesaus.Tulpgebakje met rode bosvruchten en karamel van Westmalle Dubbel

APRIL 2011Menu van: Marcel Puyk - Chef-kok, eigenaar van Restaurant Lust, Langestraat 94 - Hilversum“Sushi Lust”Gerookte zeeduivel op room risotto met Parmezaan truffelsausOssenhaas in zoutkorst met pomme Dauphine, rode wijn eendenleverjus en haricots vertsCheesecake met citroengrassorbet

MAART 2011Langoustine, tijgergamba  en roquefortcrème, witlof met geraspte sinaasappelschil en langoustinejusTaartje van tongfilet en ratatouilleBoven Rouleau van fazant gevuld met zuurkoolMultivitamine van exotisch fruit met Hawaï sorbet (Jacob Jan Boerma)

FEBRUARI 2011Indiaas menuUienbeignet met komkommer (Bhajis met raita) • Yoghurtdrank (Lassi) • NaanPanir en groenten uit de wok (Kadhai Jhinga) • Linzen (Tadka Dal)Garnalencurry (Meen Molee) • Kip tandoori (Tandoori Murg)Lamsstoofpot (Bhuna Gosht) • Kardemomijs (Kulfi)

JANUARI 2011Baked Crabcake met Green Gazpacho-style SaucePasteitje van oostzeevis (Östkustmunsbit)Boven specerijendamp gegaarde rog, inktvissaus, venkelcrème, krokante wijnbladeren, druiven en munt olieCompositie van Oriëntaals genot