Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Wild

CCH WildkalenderDownload

DiersoortVerkrijgbaar
Duif – tamGehele jaar
Duif – wildGehele jaar
Eend – tamGehele jaar
Eend – wild15-08 / 31-01
Everzwijn01-07 / 31-01
Fazant – haan15-10 / 31-01
Fazant – hen15-10 / 31-12
Gems01-08 / 31-12
Haas15-10 / 31-12
Hert01-08 / 15-02
Houtduif15-09 / 28-02
Konijn – wildGehele jaar
Moeflon01-09 / 31-01
Patrijs roodpoot01-09 / 31-03
PoldergansGehele jaar
Ree – bokGehele jaar
Ree – geit01-01 / 15-03

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – Mei 2022
  • Menu – April 2022
  • Menu – Maart 2022
  • Menu – November 2021
  • Menu – Februari 2022

Laatste recepten

  • Whisky chocoladedessert
  • Whisky injected lamsbout, gegrilde asperges en verschillende lente groentjes met lamsjus
  • Ravioli met asperges en whisky gelakte lamsham
  • Bapao met coquelet en in whisky geflambeerde garnaal
  • Brandade whisky kroketjes van schol en zeewier
  • Howaitoredi Matcha
  • Tsukemono met ponzu en kombu jus
WordPress Theme | Square by HashThemes