INFORMATIE / AANMELDEN

FORMULIER WORDT VERZONDEN...

The server encountered an error.

stuur een bericht naar info@cchilversum.nl

UW AANVRAAG IS ONTVANGEN.

LID WORDEN

Sinds 2009 komen in Hilversum elke maand liefhebbers van de culinaire kunst bijeen om in een gezellige en ongedwongen sfeer met elkaar te koken.

Op de kookavond wordt onder leiding van een chef de cuisine een viergangendiner gemaakt. Hoe dat eruitziet wordt maandelijks vastgesteld door de Menucommissie. De Wijncommissie zoekt elke keer de passende wijnen uit bij de gerechten.

 

Er wordt bij Cuisine Culinaire Hilversum geen kookles gegeven, uitgangspunt is het principe ‘learning by doing’. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten staat de gezelligheid voorop, waarbij er natuurlijk wel naar gestreefd wordt om op een zo hoog mogelijk niveau te koken. Zodra een gerecht klaar is, en de bijpassende wijn is ingeschonken, gaan we aan tafel om te proeven en het gerecht te bespreken. De makers krijgen altijd het eerste woord om hun bevindingen uiteen te zetten.

Je mag maximaal drie keer meekoken als aspirant-lid of introduce(e). Daarna moet je beslissen of je lid wilt worden. Wil je dat, dan telt ook de beslissing mee van de leden van de kookavond. Dat besluit heeft niet zozeer met je kookkwaliteiten te maken (we hebben wat dat betreft een drempelloze instroom), maar meer met de vraag of je in de sfeer van de avond past.

 

Deelnemen

Als aspirant-lid of introduce(e) hoef je alleen een schort en een theedoek mee te nemen. Ben je eenmaal lid, dan wordt er van je verwacht dat je via de club een koksbuis en zelf een sloof aanschaft. Verder is er een eenmalig inschrijfgeld van 100 euro en bedraagt de contributie 50 euro per avond, per half jaar vooraf te voldoen. In die contributie zijn de vaste kosten inbegrepen, zoals huur, ingrediënten en een afwasser. De kosten voor de wijn worden per keer berekend door de wijncoördinator van de kookavond en in overleg afgerekend.

Omdat wij inmiddels verschillende kookkringen per maand hebben, heb je de mogelijkheid om met een andere groep mee te koken, als je een keer op je eigen avond niet aanwezig kunt zijn.

Lijkt het je wat? Kijk dan voor meer informatie op onze website: www.cchilversum.nl .

 

Aanmelden

Word je na het lezen van het bovenstaande enthousiast? Schrijf je dan hieronder in of download hier het inschrijfformulier als pdf-bestand, print het uit en stuur het volledig ingevuld op. Dit kan door het in te scannen en te mailen naar secretaris@cchilversum.nl

Na ontvangst van je aanmelding wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.