Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Menu – April 2016

24 April, 201624 December, 2019 by Mark Tissink Comment Closed

Lenterolletjes met avocado en meloen (Guy Martin)

Coquille met gedroogde parmaham, luchtige saus van Basmatirijst en groen lente-accent

Zuiglam uit het Geuldal, voorjaarsgroentjes en eigen jus

Koude rabarbersoep met fromage blanc mousse en kardemom kletskop


Download het recept als Word-file:

CCH-Menu-April-2016Download

Menu2016, April

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – September 2023
  • Menu – Mei 2023
  • Menu – April 2023
  • Menu – Maart 2023
  • Menu – Februari 2023

Laatste recepten

  • Taartje met bereidingen van peer
  • Lamsfilet, doperwtcrème, pastinaak, cantharellen en puree van sjalot
  • Raviolo met ricotta, salie en citroenboter  
  • Zacht gegaarde makreel met piccalilly, knolselderij en yoghurt
  • Cracker met mierikswortel crème  
  • Earl Grey ijsmousse met lychee en honing ganache
  • Lam met witte asperges, duxelles en hollandaisesaus
WordPress Theme | Square by HashThemes