Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Menu – Februari 2016

24 February, 201624 December, 2019 by Mark Tissink Comment Closed

Merus de crab royale, acocat et agrumes en aigre-doux, mayonnaise à la vanille 
(Le Nouveau Chef)

Cavolo nero met krokant buikspek en zuurkoolschuim

Marbré van gerookte ganzenborst, ganzenpaté en ganzenlever met rode uienmarmelade en pommes de terre soufflés

Profiteroles royale


Download het recept als Word-file:

CCH-Menu-Februari-2016Download

Menu2016, Februari

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – Maart 2023
  • Menu – Februari 2023
  • Menu – Januari 2023
  • Menu – December 2022
  • Menu – November 2022

Laatste recepten

  • Witte chocolade toast
  • Zeebaars op Alkmaarse gort, rolletjes paksoi, zeekraal in tempura en schuimige saus van Parmezaanse kaas
  • Crispy langoustines met tapenade van taggiasche olijven, groene marshmallow van komkommer en passievrucht
  • Gerookte carpaccio met tom kha kai
  • Witvis, shiitake, paddenstoelen, paksoi, spinazie en “Shiso leaf sauce”
  • Aubergine, verschillende soorten tomaat,
    granaatappel en basilicum olie
  • Friese broodpudding met ijs en karamel van boterbabbelaars
WordPress Theme | Square by HashThemes