Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Menu – Februari 2016

24 February, 201624 December, 2019 by Mark Tissink Comment Closed

Merus de crab royale, acocat et agrumes en aigre-doux, mayonnaise à la vanille 
(Le Nouveau Chef)

Cavolo nero met krokant buikspek en zuurkoolschuim

Marbré van gerookte ganzenborst, ganzenpaté en ganzenlever met rode uienmarmelade en pommes de terre soufflés

Profiteroles royale


Download het recept als Word-file:

CCH-Menu-Februari-2016Download

Menu2016, Februari

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – September 2023
  • Menu – Mei 2023
  • Menu – April 2023
  • Menu – Maart 2023
  • Menu – Februari 2023

Laatste recepten

  • Taartje met bereidingen van peer
  • Lamsfilet, doperwtcrème, pastinaak, cantharellen en puree van sjalot
  • Raviolo met ricotta, salie en citroenboter  
  • Zacht gegaarde makreel met piccalilly, knolselderij en yoghurt
  • Cracker met mierikswortel crème  
  • Earl Grey ijsmousse met lychee en honing ganache
  • Lam met witte asperges, duxelles en hollandaisesaus
WordPress Theme | Square by HashThemes