Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Menu – Februari 2016

24 February, 201624 December, 2019 by Mark Tissink Comment Closed

Merus de crab royale, acocat et agrumes en aigre-doux, mayonnaise à la vanille 
(Le Nouveau Chef)

Cavolo nero met krokant buikspek en zuurkoolschuim

Marbré van gerookte ganzenborst, ganzenpaté en ganzenlever met rode uienmarmelade en pommes de terre soufflés

Profiteroles royale


Download het recept als Word-file:

CCH-Menu-Februari-2016Download

Menu2016, Februari

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – Mei 2022
  • Menu – April 2022
  • Menu – Maart 2022
  • Menu – November 2021
  • Menu – Februari 2022

Laatste recepten

  • Whisky chocoladedessert
  • Whisky injected lamsbout, gegrilde asperges en verschillende lente groentjes met lamsjus
  • Ravioli met asperges en whisky gelakte lamsham
  • Bapao met coquelet en in whisky geflambeerde garnaal
  • Brandade whisky kroketjes van schol en zeewier
  • Howaitoredi Matcha
  • Tsukemono met ponzu en kombu jus
WordPress Theme | Square by HashThemes