Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Menu – Januari 2016

24 January, 201619 October, 2020 by Mark Tissink Comment Closed

Japanse aardappelsalade

Parmezaan Taco gevuld met Kippendij

Rauwgebakken mosselen in chorizo-olie
(Dennis Liem)

Licht gebrande Zeetong ‘Meunière’ met gremolata van eekhoorntjesbrood
(Bart Gils, het Keizershof)

Appel-tartare met kaneelroomijs
(Kaatje bij de Sluis)


Download het recept als Word-file:

CCH-Menu-Januari-2016Download

Menu2016, Januari

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – Mei 2022
  • Menu – April 2022
  • Menu – Maart 2022
  • Menu – November 2021
  • Menu – Februari 2022

Laatste recepten

  • Whisky chocoladedessert
  • Whisky injected lamsbout, gegrilde asperges en verschillende lente groentjes met lamsjus
  • Ravioli met asperges en whisky gelakte lamsham
  • Bapao met coquelet en in whisky geflambeerde garnaal
  • Brandade whisky kroketjes van schol en zeewier
  • Howaitoredi Matcha
  • Tsukemono met ponzu en kombu jus
WordPress Theme | Square by HashThemes