Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Menu – Maart 2016

24 March, 201624 December, 2019 by Mark Tissink Comment Closed

Garnalenkroketten rouille

Kokossoep met Venusschelpen en Krabravioli

Staartstuk Yakitori van de grill
(Sidney Schutte, Librije’s zusje)

Oosters eiland
(Christophe Felder)


Download het recept als Word-file:

CCH-Menu-Maart-2016Download

Menu2016, Maart

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – September 2023
  • Menu – Mei 2023
  • Menu – April 2023
  • Menu – Maart 2023
  • Menu – Februari 2023

Laatste recepten

  • Taartje met bereidingen van peer
  • Lamsfilet, doperwtcrème, pastinaak, cantharellen en puree van sjalot
  • Raviolo met ricotta, salie en citroenboter  
  • Zacht gegaarde makreel met piccalilly, knolselderij en yoghurt
  • Cracker met mierikswortel crème  
  • Earl Grey ijsmousse met lychee en honing ganache
  • Lam met witte asperges, duxelles en hollandaisesaus
WordPress Theme | Square by HashThemes