Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Menu – Maart 2016

24 March, 201624 December, 2019 by Mark Tissink Comment Closed

Garnalenkroketten rouille

Kokossoep met Venusschelpen en Krabravioli

Staartstuk Yakitori van de grill
(Sidney Schutte, Librije’s zusje)

Oosters eiland
(Christophe Felder)


Download het recept als Word-file:

CCH-Menu-Maart-2016Download

Menu2016, Maart

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – Mei 2022
  • Menu – April 2022
  • Menu – Maart 2022
  • Menu – November 2021
  • Menu – Februari 2022

Laatste recepten

  • Whisky chocoladedessert
  • Whisky injected lamsbout, gegrilde asperges en verschillende lente groentjes met lamsjus
  • Ravioli met asperges en whisky gelakte lamsham
  • Bapao met coquelet en in whisky geflambeerde garnaal
  • Brandade whisky kroketjes van schol en zeewier
  • Howaitoredi Matcha
  • Tsukemono met ponzu en kombu jus
WordPress Theme | Square by HashThemes