​DECEMBER 2011

Kerstmenu

  • Amuse: timbaaltje van tomaten, garnalen en citroenmelissemayonaise
  • Kreeft met getruffeerde mousse van knolselderij en truffelboter
  • Gepeperde hertenkoteletten met gesauteerde witlofWarme geitenkaas met gebakken appels
  • Hoorntjes gevuld met bavarois van witte chocolade, citroenijs, citrusvruchten en een sausje van limoenlikeur​


​NOVEMBER 2011

  • Drie bereidingen van makreel met een citroen-/tijmdressing en gerookte tomaat
  • Mais-roomsoep met gerookte paling
  • Licht gerookte en daarna gestoomde zeebaars met gebraiseerde venkel en gebakken inktvis
  • Gecaramelliseerde ananas met een kroketje van chocolade en kerrie-ijs​


​OKTOBER 2011

  • ‘Paupiette’ van gemarineerde tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise
  • Op de graat gebakken scholfilet met een millefeuille van Zeeuwse wilde oesters
  • Eend met uienpuree, appel en calvadossaus
  • Kastanjesoufflé met walnoten en wit mokka-ijs


​SEPTEMBER 2011

  • Salade van kreeft met groene appels
  • Zeeduivel met romige kerriemosselen
  • Reebout met cantharellen en een kruidengnocchi
  • Kersensoep met karamel/balsamico-ijs​


​MEI 2011

  • Konijnenpaté met paddenstoelen en Hertog Jan Winterbier
  • Gevulde Courgette met zalmfilet en Lamme Goedzak.Salade van zeebaarsfilet, venkel, tuinbonen en Hoegaarden witbier (kemphaan blond).
  • Gemarineerde Lamsrack , Asperges in Lamsham met een Sabayon van Leffe Blond, Champignons in bierbeslag met remouladesaus.
  • Tulpgebakje met rode bosvruchten en karamel van Westmalle Dubbel​


​APRIL 2011

Menu van: Marcel Puyk – Chef-kok, eigenaar van Restaurant Lust, Langestraat 94 – Hilversum

  • “Sushi Lust”
  • Gerookte zeeduivel op room risotto met Parmezaan truffelsaus
  • Ossenhaas in zoutkorst met pomme Dauphine, rode wijn eendenleverjus en haricots verts
  • Cheesecake met citroengrassorbet​


​MAART 2011

  • Langoustine, tijgergamba  en roquefortcrème, witlof met geraspte sinaasappelschil en langoustinejus
  • Taartje van tongfilet en ratatouille
  • Boven Rouleau van fazant gevuld met zuurkool
  • Multivitamine van exotisch fruit met Hawaï sorbet (Jacob Jan Boerma)


​FEBRUARI 2011

Indiaas menu

  • Uienbeignet met komkommer (Bhajis met raita)
  • Yoghurtdrank (Lassi)
  • Naan
  • Panir en groenten uit de wok (Kadhai Jhinga)
  • Linzen (Tadka Dal)
  • Garnalencurry (Meen Molee)
  • Kip tandoori (Tandoori Murg)
  • Lamsstoofpot (Bhuna Gosht)
  • Kardemomijs (Kulfi)​


​JANUARI 2011

  • Baked Crabcake met Green Gazpacho-style Sauce
  • Pasteitje van oostzeevis (Östkustmunsbit)
  • Boven specerijendamp gegaarde rog, inktvissaus, venkelcrème, krokante wijnbladeren, druiven en munt olie
  • Compositie van Oriëntaals genot​