DECEMBER 2011
Kerstmenu
- Amuse: timbaaltje van tomaten, garnalen en citroenmelissemayonaise
- Kreeft met getruffeerde mousse van knolselderij en truffelboter
- Gepeperde hertenkoteletten met gesauteerde witlofWarme geitenkaas met gebakken appels
- Hoorntjes gevuld met bavarois van witte chocolade, citroenijs, citrusvruchten en een sausje van limoenlikeur
NOVEMBER 2011
- Drie bereidingen van makreel met een citroen-/tijmdressing en gerookte tomaat
- Mais-roomsoep met gerookte paling
- Licht gerookte en daarna gestoomde zeebaars met gebraiseerde venkel en gebakken inktvis
- Gecaramelliseerde ananas met een kroketje van chocolade en kerrie-ijs
OKTOBER 2011
- ‘Paupiette’ van gemarineerde tonijn met garnaaltjes, notensla en kerriemayonaise
- Op de graat gebakken scholfilet met een millefeuille van Zeeuwse wilde oesters
- Eend met uienpuree, appel en calvadossaus
- Kastanjesoufflé met walnoten en wit mokka-ijs
SEPTEMBER 2011
- Salade van kreeft met groene appels
- Zeeduivel met romige kerriemosselen
- Reebout met cantharellen en een kruidengnocchi
- Kersensoep met karamel/balsamico-ijs
MEI 2011
- Konijnenpaté met paddenstoelen en Hertog Jan Winterbier
- Gevulde Courgette met zalmfilet en Lamme Goedzak.Salade van zeebaarsfilet, venkel, tuinbonen en Hoegaarden witbier (kemphaan blond).
- Gemarineerde Lamsrack , Asperges in Lamsham met een Sabayon van Leffe Blond, Champignons in bierbeslag met remouladesaus.
- Tulpgebakje met rode bosvruchten en karamel van Westmalle Dubbel
APRIL 2011
Menu van: Marcel Puyk – Chef-kok, eigenaar van Restaurant Lust, Langestraat 94 – Hilversum
- “Sushi Lust”
- Gerookte zeeduivel op room risotto met Parmezaan truffelsaus
- Ossenhaas in zoutkorst met pomme Dauphine, rode wijn eendenleverjus en haricots verts
- Cheesecake met citroengrassorbet
MAART 2011
- Langoustine, tijgergamba en roquefortcrème, witlof met geraspte sinaasappelschil en langoustinejus
- Taartje van tongfilet en ratatouille
- Boven Rouleau van fazant gevuld met zuurkool
- Multivitamine van exotisch fruit met Hawaï sorbet (Jacob Jan Boerma)
FEBRUARI 2011
Indiaas menu
- Uienbeignet met komkommer (Bhajis met raita)
- Yoghurtdrank (Lassi)
- Naan
- Panir en groenten uit de wok (Kadhai Jhinga)
- Linzen (Tadka Dal)
- Garnalencurry (Meen Molee)
- Kip tandoori (Tandoori Murg)
- Lamsstoofpot (Bhuna Gosht)
- Kardemomijs (Kulfi)
JANUARI 2011
- Baked Crabcake met Green Gazpacho-style Sauce
- Pasteitje van oostzeevis (Östkustmunsbit)
- Boven specerijendamp gegaarde rog, inktvissaus, venkelcrème, krokante wijnbladeren, druiven en munt olie
- Compositie van Oriëntaals genot