DECEMBER 2012
- Twee amuses:- Salade Caprese vermomd als aardbei- Zalm met appel en wakame in rijstpapier
- Inktvisrisotto met krokant gebakken dorade
- Kalfszwezerik met salade van haricots verts en appel en truffelvinaigrette
- Mariage van haas en duinkonijn met basilicum, paddenstoelen en gebakken roseval aardappel met tijm en rozemarijn en wildsaus
- Pindarotsjes parfait
NOVEMBER 2012
- Salade van granaatappel en fazant
- Peer, tataki van tonijn,parmaham en kaviaar van meloen
- Gebraden wildzwijnfilet met pastinaakmousseline en zuurkoolloempia met laurierjus
- Met Nogamousse gevuld hoorntje Braam en gesponnen karamel
OKTOBER 2012
Black-box koken met ingrediënten van deze gerechten
- Ravioli met kreeft en citroengrasvelouté (Gordon Ramsey)
- Snert met kabeljauw (Luc Kusters)
- Hertenbiefstuk met dadelkorst (Charlie Trotter)
- Peren tatin met Gorgonzola-ijs (Gordon Ramsey)
SEPTEMBER 2012
- Fectuccine met tomaat, peterselie en bottarga
- Soep van groene asperges met gerookte paling
- Lamsschenkel met groentegarnituur
- Sorbet van braam en biet met gepocheerde perzik en lauwwarm schuim van witte chocolade
JUNI 2012
- Turks fruit van peer (of meloen) met tempura van serranoham
- Rolmops van beekforel met frisse salade van lente-ui, peultjes en radijs
- Op de huid gebakken eendenborst met siroopje van kummel en bietensap, geserveerd met gnocchi en pastinaak
- Souffle van mandarijntjes met syllabub van Grand Marnier
MEI 2012
- Asperges en scheermesjes met mossel en een champagne sabayon
- Courgette torentje met doperwtencreme
- Rotolo De Crespelle
- Duif en Druif
- Ricotta souffle met basilicumzabaglione
APRIL 2012
- Pompoensoufflé met wit- en roodlof
- Op twee wijze bereide, in citroen gemarineerde kabeljauw op een bedje van in beurre-blanc gesmoorde prei met sabayon van zoute en gerookte haring en een salade van peultjes en citrus.
- Lamsrack in een kruidenjasje met lasagne van gegrilde groenten en stroaardappeltjes
- Studie van eiwit, eierdooier en agar agar
MAART 2012
- Peterselietaartje met champignons in roomsaus (bewerkt naar een recept van Cas Spijkers)
- Zachte wortel-kerriesoep met gekonfijte kabeljauw (Paul Fagel)
- Lamsrug in filodeeg met voorjaarsgroenten en witte bonenpuree (Cees Helder)
- Appel-pruimentimbaaltje met citroensiroop, appelsorbet en gesuikerd amandelschaafsel (bewerking Kees Faas)
FEBRUARI 2012
- Gerookte Sint Jacobsschelpen met citroen-zeezout en hangop van Chinese krab
- Mosselen met crème van groene kool taartje van wortel ui en prei met schuim van karnemelk en mierikswortel
- Gelakte eendenborst geregen aan een zoethout spiesje met knoflook wentelteef, ridderzwam en gevogeltejus
- Glaasje met Tapioca parels Ananas in Limoengelei met streuselgarnering en kokosnootschuim
JANUARI 2012
- Twee bereidingswijzen van bloemkool met tarbot, gerookte zalm en peterselie (Paul van de Bunt)
- Zeeduivel & inktvis; gele curry/Japanse gember/zwarte rijst (Paul van de Bunt)
- Sliptongsandwich met champignons en zuurkool (Ron Blaauw)
- Taartje van Fourme d’Ambert en peer (Ron Blaauw)