​DECEMBER 2012

  • Twee amuses:- Salade Caprese vermomd als aardbei- Zalm met appel en wakame in rijstpapier
  • Inktvisrisotto met krokant gebakken dorade
  • Kalfszwezerik met salade van haricots verts en appel en truffelvinaigrette
  • Mariage van haas en duinkonijn met basilicum, paddenstoelen en gebakken roseval aardappel met tijm en rozemarijn en wildsaus
  • Pindarotsjes parfait​


​NOVEMBER 2012

  • Salade van granaatappel en fazant
  • Peer, tataki van tonijn,parmaham en kaviaar van meloen
  • Gebraden wildzwijnfilet met pastinaakmousseline en zuurkoolloempia met laurierjus
  • Met Nogamousse gevuld hoorntje Braam en gesponnen karamel​


​OKTOBER 2012

Black-box koken met ingrediënten van deze gerechten

  • Ravioli met kreeft en citroengrasvelouté (Gordon Ramsey)
  • Snert met kabeljauw (Luc Kusters)
  • Hertenbiefstuk met dadelkorst (Charlie Trotter)
  • Peren tatin met Gorgonzola-ijs (Gordon Ramsey)


​SEPTEMBER 2012

  • Fectuccine met tomaat, peterselie en bottarga
  • Soep van groene asperges met gerookte paling
  • Lamsschenkel met groentegarnituur
  • Sorbet van braam en biet met gepocheerde perzik en lauwwarm schuim van witte chocolade​


​JUNI 2012

  • Turks fruit van peer (of meloen) met tempura van serranoham
  • Rolmops van beekforel met frisse salade van lente-ui, peultjes en radijs
  • Op de huid gebakken eendenborst met siroopje van kummel en bietensap, geserveerd met gnocchi en pastinaak
  • Souffle van mandarijntjes met syllabub van Grand Marnier​


​MEI 2012

  • Asperges en scheermesjes met mossel en een champagne sabayon
  • Courgette torentje met doperwtencreme
  • Rotolo De Crespelle
  • Duif en Druif
  • Ricotta souffle met basilicumzabaglione​


​APRIL 2012

  • Pompoensoufflé met wit- en roodlof
  • Op twee wijze bereide, in citroen gemarineerde kabeljauw op een bedje van in beurre-blanc gesmoorde prei met sabayon van zoute en gerookte haring en een salade van peultjes en citrus.
  • Lamsrack in een kruidenjasje met lasagne van gegrilde groenten en stroaardappeltjes
  • Studie van eiwit, eierdooier en agar agar​


​MAART 2012

  • Peterselietaartje met champignons in roomsaus (bewerkt naar een recept van Cas Spijkers)
  • Zachte wortel-kerriesoep met gekonfijte kabeljauw (Paul Fagel)
  • Lamsrug in filodeeg met voorjaarsgroenten en witte bonenpuree (Cees Helder)
  • Appel-pruimentimbaaltje met citroensiroop, appelsorbet en gesuikerd amandelschaafsel (bewerking Kees Faas)


​FEBRUARI 2012

  • Gerookte Sint Jacobsschelpen met citroen-zeezout en hangop van Chinese krab
  • Mosselen met crème van groene kool taartje van wortel ui en prei met schuim van karnemelk en mierikswortel
  • Gelakte eendenborst geregen aan een zoethout spiesje met knoflook wentelteef, ridderzwam en gevogeltejus
  • Glaasje met Tapioca parels Ananas in Limoengelei met streuselgarnering en kokosnootschuim​


​JANUARI 2012

  • Twee bereidingswijzen van bloemkool met tarbot, gerookte zalm en peterselie (Paul van de Bunt)
  • Zeeduivel & inktvis; gele curry/Japanse gember/zwarte rijst (Paul van de Bunt)
  • Sliptongsandwich met champignons en zuurkool (Ron Blaauw)
  • Taartje van Fourme d’Ambert en peer (Ron Blaauw)