​DECEMBER 2013

  • Drooggebakken coquilles, mousseline van wortelpeterselie, krokante gevogeltehuid, truffel(Wilco Berends “De Nederlanden” Vreeland)
  • Bretonse sardine met tomaten-aardbeien bouillon (Richard van Oostenbrugge: Bord’eau Amsterdam)
  • Snijbietstengel met snijbietrolletjes gevuld met huisgemaakte worst, crème van Lobberiche peen, puree van truffelaardappel en duo van wild en tam zwijn (Tom Kampes Landgoed Groenendaal Heemstede)
  • Limoen/sereh soufflé vergezeld van een duo van kokos (Machtelt de Vries en Marina Goudsblom)


​NOVEMBER 2013

  • Amuse: Bageltje met eendenleverpaté en peperpeertjesSoupe élysée (Paul Bocuse)
  • L’escalope de saumon à l’oseille zalm met zuring (Jean et Pierre Troisgros)
  • Ree, bloemkool op verschillende wijze, bramen en eringui (Eric Swaghoven)
  • Zoete tomatensoep met balsamicogelei en basilicumsorbet op een gezouten sable​


​OKTOBER 2013

Thais menu van Danny en Mem van restaurant ‘Roeng Reang’, Langestraat 99 in Hilversum

  • Thod man pla (Viskoekjes)
  • Kai hoh baitoy (Kip in pandangblad)
  • Tom kha kai (kippensoep met champignons)
  • Pla lad prik (vis in pikante rode curry)
  • Rundvlees Roeng Reang (biefstuk in groentensaus)
  • Kokos sago puddinkje met limoensiroop en gepofte chocoladerijst​


​SEPTEMBER 2013

  • Amuse: Ganzenbitterbal met bier-tijmmosterd
  • Bietenkubiek met walnotenpesto en rozemarijnschuim
  • Rokende Escabèche van sardines met artisjokkenhartenmousse
  • Ganzenborst in kruidenkorst met citrusjus, najaarsfruitsalade torentje en gemarineerde vijgen in balsamicoazijn
  • Clafoutis van perenconfituur naar een recept van peren uit de abdij van Timadeuc met vanille en esdoornsiroop​


​JUNI 2013

Italiaans menu van Stefano Cavallini

  • Antipasti: Aubergine parmigiano e krabbe e porro e rosmarino(rolletje van aubergine met Parmezaanse kaas en krab met prei en rozemarijn)
  • Primo: Ravioli di cappesante, salsa basilica (ravioli met coquilles en basilicumsaus)
  • Secondo: Vitello tonato (kalfshaas in een saus van tonijn en mayonaise)
  • Secondo piatto: Piccione in slasa di ciliege e Amarone, spinaci saltati(Duif met spinazie en saus van rode kersen en amarone)
  • Dolce: Mousse di limone, sciroppo al timo (citroenmousse met tijmsiroop)


​MEI 2013

  • Sandwich van tonijn en langoustines met chaud-froid van gepocheerde oesters en asperges (Cees Helder)
  • Venusschelpen in witte wijn, tomatencompote en knoflook (Delicious)
  • Boeuf à la ficelle en groentesaus (Julius Jaspers) met een groenteterrine (Cees Helder)
  • Lasagna van tiramisu-mousse en aardbeien met Tia Maria saus​


​APRIL 2013

Menu van Moshine Korich, chefkok-eigenaar van restaurant “Aagje Deken” in de Middenbeemster

  • Amuse: Gazpacho met schuim van gegrilleerd paprika. Gebakken sardientjes met Perssillade
  • Entrees: Duo van gerookt wild zalm en makreel met Inktvis mayonaise, wasabi mayonaise, gelei van zoetzuur komkommer en in aigre doux gelegde komkommer en radijs
  • Tussengerecht: Linzensoep met râs al hânout, gezouten citroen, arganolie, emulsie van eendenleveren Escargots à la Bourgignonne
  • Hoofdgerecht: Schotse lamscarrés, jus van mosterd en honing, Chateau aardappel, gel van biet en van doperwten, structuur van biet
  • Nagerecht: Crème brulee van chocolade met een sorbet van passievrucht, cremeux van kokos​


​MAART 2013

  • Piepkuiken in puree-ringetje met kerriesaus
  • Zoete pesto salade met carpaccio van licht gerookte zwaardvis
  • Gepocheerde kalfshaas met paddenstoelensaus en gefrituurde griesmeelgnocchi
  • Bloedsinaasappelsalade met verse Kiwigold, viooltjesgelei en yoghurtschuim​


​FEBRUARI 2013

  • Drie bereidingen van Oesters
  • Cider crèmesoep
  • Boeuf Bourguignon met aardappelmandje, puree en groente
  • Drie variaties crème brulee​


​JANUARI 2013

  • Bonbon van gerookte zalm met remoulade van knolselderij
  • Bisque van Krab
  • Groenten Tajine met berberepasta ingelegde citroen, durum en cressen salade
  • Merengue mandje met Limoncello ijs en granaatappelgelei