DECEMBER 2013
- Drooggebakken coquilles, mousseline van wortelpeterselie, krokante gevogeltehuid, truffel(Wilco Berends “De Nederlanden” Vreeland)
- Bretonse sardine met tomaten-aardbeien bouillon (Richard van Oostenbrugge: Bord’eau Amsterdam)
- Snijbietstengel met snijbietrolletjes gevuld met huisgemaakte worst, crème van Lobberiche peen, puree van truffelaardappel en duo van wild en tam zwijn (Tom Kampes Landgoed Groenendaal Heemstede)
- Limoen/sereh soufflé vergezeld van een duo van kokos (Machtelt de Vries en Marina Goudsblom)
NOVEMBER 2013
- Amuse: Bageltje met eendenleverpaté en peperpeertjesSoupe élysée (Paul Bocuse)
- L’escalope de saumon à l’oseille zalm met zuring (Jean et Pierre Troisgros)
- Ree, bloemkool op verschillende wijze, bramen en eringui (Eric Swaghoven)
- Zoete tomatensoep met balsamicogelei en basilicumsorbet op een gezouten sable
OKTOBER 2013
Thais menu van Danny en Mem van restaurant ‘Roeng Reang’, Langestraat 99 in Hilversum
- Thod man pla (Viskoekjes)
- Kai hoh baitoy (Kip in pandangblad)
- Tom kha kai (kippensoep met champignons)
- Pla lad prik (vis in pikante rode curry)
- Rundvlees Roeng Reang (biefstuk in groentensaus)
- Kokos sago puddinkje met limoensiroop en gepofte chocoladerijst
SEPTEMBER 2013
- Amuse: Ganzenbitterbal met bier-tijmmosterd
- Bietenkubiek met walnotenpesto en rozemarijnschuim
- Rokende Escabèche van sardines met artisjokkenhartenmousse
- Ganzenborst in kruidenkorst met citrusjus, najaarsfruitsalade torentje en gemarineerde vijgen in balsamicoazijn
- Clafoutis van perenconfituur naar een recept van peren uit de abdij van Timadeuc met vanille en esdoornsiroop
JUNI 2013
Italiaans menu van Stefano Cavallini
- Antipasti: Aubergine parmigiano e krabbe e porro e rosmarino(rolletje van aubergine met Parmezaanse kaas en krab met prei en rozemarijn)
- Primo: Ravioli di cappesante, salsa basilica (ravioli met coquilles en basilicumsaus)
- Secondo: Vitello tonato (kalfshaas in een saus van tonijn en mayonaise)
- Secondo piatto: Piccione in slasa di ciliege e Amarone, spinaci saltati(Duif met spinazie en saus van rode kersen en amarone)
- Dolce: Mousse di limone, sciroppo al timo (citroenmousse met tijmsiroop)
MEI 2013
- Sandwich van tonijn en langoustines met chaud-froid van gepocheerde oesters en asperges (Cees Helder)
- Venusschelpen in witte wijn, tomatencompote en knoflook (Delicious)
- Boeuf à la ficelle en groentesaus (Julius Jaspers) met een groenteterrine (Cees Helder)
- Lasagna van tiramisu-mousse en aardbeien met Tia Maria saus
APRIL 2013
Menu van Moshine Korich, chefkok-eigenaar van restaurant “Aagje Deken” in de Middenbeemster
- Amuse: Gazpacho met schuim van gegrilleerd paprika. Gebakken sardientjes met Perssillade
- Entrees: Duo van gerookt wild zalm en makreel met Inktvis mayonaise, wasabi mayonaise, gelei van zoetzuur komkommer en in aigre doux gelegde komkommer en radijs
- Tussengerecht: Linzensoep met râs al hânout, gezouten citroen, arganolie, emulsie van eendenleveren Escargots à la Bourgignonne
- Hoofdgerecht: Schotse lamscarrés, jus van mosterd en honing, Chateau aardappel, gel van biet en van doperwten, structuur van biet
- Nagerecht: Crème brulee van chocolade met een sorbet van passievrucht, cremeux van kokos
MAART 2013
- Piepkuiken in puree-ringetje met kerriesaus
- Zoete pesto salade met carpaccio van licht gerookte zwaardvis
- Gepocheerde kalfshaas met paddenstoelensaus en gefrituurde griesmeelgnocchi
- Bloedsinaasappelsalade met verse Kiwigold, viooltjesgelei en yoghurtschuim
FEBRUARI 2013
- Drie bereidingen van Oesters
- Cider crèmesoep
- Boeuf Bourguignon met aardappelmandje, puree en groente
- Drie variaties crème brulee
JANUARI 2013
- Bonbon van gerookte zalm met remoulade van knolselderij
- Bisque van Krab
- Groenten Tajine met berberepasta ingelegde citroen, durum en cressen salade
- Merengue mandje met Limoncello ijs en granaatappelgelei