Beste leden,

Kookstudio blijft gesloten

Afgelopen dinsdag is er in de persconferentie aangekondigd dat o.a. de horeca dicht blijft tot 19 mei. Dit betekent dat ook onze kookstudio tot deze datum gesloten blijft en we in mei ook niet zullen koken.

Op de website houden wij jullie op de hoogte over wat er allemaal gebeurt met onze vereniging. Kijk voor het laatste nieuws dan ook regelmatig op onze website cchilversum.nl.

Nieuw thuismenu

Op onze website staat weer een nieuw thuismenu voor de maand mei.

Deze keer een amuse van zalm, een voorgerecht met asperges, een hoofdgerecht met aubergine en varkenshaas en een tiramisu op basis van sinaasappel. Nieuwsgierig geworden??  Kijk snel op de website!

Challenge Oud Hollandse gerechten

De kookstudio blijft nog gesloten en velen zijn hierdoor thuis fanatiek aan het koken.

De menucommissie heeft daarom een challenge bedacht. De menucommissie is benieuwd naar de gerechten die jullie thuis kunnen maken en dan specifiek met het thema Oud Hollandse gerechten

Stuur je mooiste, lekkerste en/of meest bijzondere gerechten naar de menucommissie. Per gang wordt er een fles wijn uitgereikt aan de winnaar.

Er kan een gerecht worden ingestuurd in de categorieën voorgerechthoofdgerecht en dessert. Je gerecht met de beschrijving van het recept kan gestuurd worden naar menucommissie@cchilversum.nl

Het inzenden van je Oud Hollandse gerecht kan tot vrijdag 1 mei. De winnaars worden 9 mei bekend gemaakt op de website.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur CC Hilversum

Cindy, Lea, Peter en Etienne