Beste leden,

In de laatste persconferentie is groen licht gegeven voor de verruiming van de horeca. Omdat wij niet formeel onder de horeca vallen, betekent dit helaas voor ons nog niet de zekerheid dat wij ook weer mogen koken in onze studio. Er is overleg met de Gemeente Hilversum of en wanneer wij weer mogen koken. Zodra er meer duidelijkheid is zullen wij jullie hier over informeren.

Wij hebben een korte enquête gemaakt waarin wij een paar vragen aan jullie voorleggen over de het koken in juni en in het nieuwe seizoen. Het invullen kost slechts een paar minuten.

Hierbij de link naar de enquête.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWVxiOS6Chqf5GWECCqE_Qlk8CANyZInWFz1rGtRDh0Ogr2Q/viewform?vc=0&c=0&w=1

De uitkomsten van de enquête gebruiken wij voor het nemen van de beslissing of er in juni weer gekookt kan worden en hoe.

Website CCH

Basisrecepten

Op de website zijn weer enkele nieuwe items opgenomen. Onder de basisgerechten is de eerste seizoenkalender opgenomen, namelijk die van het Wild seizoen. Hier kun je zien wanneer welk wildsoort verkrijgbaar is. Als je op het betreffende diersoort klikt krijg je tevens alle gerechten te zien waar het betreffende diersoort opgenomen is.  Tevens is de Wildkalender als PDF te downloaden.

De overige kalenders worden de komende weken online gezet.

Bestellen Koksbuis

Via de site kun je nu ook je koksbuis bestellen. Onder het afgeschermde tabblad Voor Leden is een bestelformulier opgenomen. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het formulier waarna de buis besteld kan worden.

Culinaire groet,

Cindy, Lea, Peter en Etienne