Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Gebakken mul met chorizocrème en een chutney van tomaten, olijven, kappertjes en saffraan

12 September, 201912 November, 2019 by Mark Tissink Comment Closed
Voorgerecht2019, September

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – Mei 2022
  • Menu – April 2022
  • Menu – Maart 2022
  • Menu – November 2021
  • Menu – Februari 2022

Laatste recepten

  • Whisky chocoladedessert
  • Whisky injected lamsbout, gegrilde asperges en verschillende lente groentjes met lamsjus
  • Ravioli met asperges en whisky gelakte lamsham
  • Bapao met coquelet en in whisky geflambeerde garnaal
  • Brandade whisky kroketjes van schol en zeewier
  • Howaitoredi Matcha
  • Tsukemono met ponzu en kombu jus
WordPress Theme | Square by HashThemes