Skip to content

Cuisine Culinaire Hilversum

  • Laatste nieuws
  • Menu’s
  • Basisrecepten
  • Info
    • Impressie
    • Locatie
    • Meekoken
  • Lid worden
  • Voor leden
    • Kookagenda
    • Koksbuis bestellen
    • Overzicht kringen
    • Organisatie CCH

Gebakken mul met chorizocrème en een chutney van tomaten, olijven, kappertjes en saffraan

12 September, 201912 November, 2019 by Mark Tissink Comment Closed
Voorgerecht2019, September

Zoek door ingredienten, recepten en menu’s:

Laatste menu’s

  • Menu – Maart 2023
  • Menu – Februari 2023
  • Menu – Januari 2023
  • Menu – December 2022
  • Menu – November 2022

Laatste recepten

  • Witte chocolade toast
  • Zeebaars op Alkmaarse gort, rolletjes paksoi, zeekraal in tempura en schuimige saus van Parmezaanse kaas
  • Crispy langoustines met tapenade van taggiasche olijven, groene marshmallow van komkommer en passievrucht
  • Gerookte carpaccio met tom kha kai
  • Witvis, shiitake, paddenstoelen, paksoi, spinazie en “Shiso leaf sauce”
  • Aubergine, verschillende soorten tomaat,
    granaatappel en basilicum olie
  • Friese broodpudding met ijs en karamel van boterbabbelaars
WordPress Theme | Square by HashThemes